La Mulți Ani, Matei!

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

La Multi Ani  Matei | imaginea 1 Matei a împlinit 4 ani! De ziua lui a primit cel mai frumos și neașteptat cadou: o vizită la „colegii lui, pompierii”, așa cum îi place să spună de fiecare dată când trece pe lângă sediul ISU Botoșani.

Entuziasmat și cu mari emoții, a pășit pe poarta Detașamentului de Pompieri Botoșani, unde era așteptat de eroii lui. După ce a îmbrăcat costumul de protecție, a pornit în cea mai importantă misiune, aceea de a descoperi fascinanta lume a pompierilor.

Autospecialele de intervenție și accesoriile folosite de salvatori, toate au fost studiate cu atenție de Matei. Ca bucuria lui să fie deplină, cât timp a vizitat subunitatea, a purtat una dintre căștile de protecție pe care pompierii le folosesc în misiuni și a urcat în autospeciale.

Fiind cel mai nou membru al echipei, Matei a avut parte de „botezul focului”, dar și de prima lui misiune de stingere a unui incendiu. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost atunci când a sosit tortul, iar Matei și-a pus o dorință: “Să crească mare și să devină pompier”! La mulți ani, Matei! Sperăm ca toate visurile pe care le ai să devină realitate! Te așteptăm în echipa noastră!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.