Pompierii mehedințeni mereu alături de cei aflați la nevoie

Joi, 13 Iulie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni mereu alaturi de cei aflati la nevoie | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 10 iulie a.c., un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin a transportat și distribuit aproximativ 30 tone de apă menajeră la peste 60 de gospodării, în satul Bobaița, comuna Malovăț.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” al județului Mehedinți a venit în sprijinul cetățenilor afectați de fenomenul de secetă instalat la nivelul comunei, gospodăriile acestora nefiind racordate la rețeaua de apă.

Transporturile au fost efectuate la solicitarea autorităţilor publice locale, în contextul valului persistent de căldură, urmând ca pompierii mehedințeni să revină ori de câte ori va fi nevoie pentru a acoperi nevoile oamenilor. Apa transportată şi distribuită provine din surse naturale şi este destinată doar pentru uz menajer şi adăpatul animalelor sau păsărilor, şi nu pentru consumul populaţiei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.