“Sunteți meseria mea preferată!”

Marți, 18 Iulie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Sunteti meseria mea preferata | imaginea 1 Aceste expresii pe care pompierii le aud de la copiii care îi întâlnesc în activitățile de informare preventivă le aduc bună dispoziție și dorința de a desfășura cât mai multe astfel de misiuni.

Pompierii romașcani au fost, vineri, 14 iulie a.c., la copiii din tabăra organizată de Parohia “Coborârea Sfântului Duh” din Tămășeni. Prezentarea unor măsuri de acordare a primului ajutor de bază și o parte din tehnica din dotare au cucerit copiii prezenți în tabără.

“Sunteți meseria mea preferată”, a spus la finalul activității Sofia, o fetiță care a dorit o fotografie cu pompierii. Li se adresează mulțumiri dragilor copii pentru căldura cu care i-au primit pe pompieri, care le doresc o vacanță în siguranță!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.