La Mulți Ani, Horea!

Marți, 29 August 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

La Multi Ani  Horea | imaginea 1 Horea este un pompier ISU Bistrița-Năsăud, care în această perioadă participă la misiunea de pre-poziționare din Franța. Alături de ceilalți 39 de salvatori români, luptă pentru limitarea incendiilor de pădure care amenință comunitățile.

Joi, 24 august a.c., a fost ziua lui. A împlinit 24 de ani. Chiar dacă este departe de cei dragi, se simte înconjurat de acea legătură specială pe care o au ei, salvatorii. Este în a doua familie.

Cu toate că este departe de casă, colegii au dorit să-i transmită cele mai sincere urări de “La mulți ani!”. Felicitări, Horea! Sărbătorile tale să fie pline de bucurie și realizări! Suntem mândri de tine și colegii tăi, care reprezentați cu cinste profesia de pompier în întreaga lume!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.