O nouă provocare pentru pompierul Sebastian Laurențiu Ghioca

Luni, 14 August 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

O noua provocare pentru pompierul Sebastian Laurentiu Ghioca | imaginea 1 Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca se pregătește intens pentru o nouă provocare.

De această dată, va străbate 500 de kilometri pe drumuri de munte în încercarea de a cuceri Alpii, având un grad mare de dificultate, aproximativ 17.000 metri elevație sau așa, ca idee, de două ori înălțimea celui mai înalt munte din lume - Everest!

Spunem încercare că așa este frumos să zicem! Deși, se știe că el, de obicei, se ține de cuvânt și va duce și această cursă la bun sfârșit. Aleargă pentru Fundația “Copii în Dificultate”, fiind ambasadorul sportiv al copiilor cu afecțiuni neurologice grave. Mai are 10 zile de antrenament și apoi vine marea înfruntare din munți! Mult succes, Sebi! Suntem alături de tine!

O noua provocare pentru pompierul Sebastian Laurentiu Ghioca | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.