Pompierii covăsneni, premiați pentru curajul și efortul depus în Grecia

Joi, 17 August 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pompierii covasneni  premiati pentru curajul si efortul depus in Grecia | imaginea 1 Șase pompieri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” Covasna au reprezentat cu mândrie tricolorul României pe teritoriul grecesc în lupta cu incendiile devastatoare care au pus stăpânire pe zonele împădurite de pe insula Rodos și orașul Nea Makri.

Înfruntând condiții dificile, temperaturi extreme și flăcări violente, aceștia au luptat neîncetat pentru stingerea focului și salvarea vieților.

Eforturile fără precedent ale pompierilor militari covăsneni nu au trecut neobservate, acestea fiind recunoscute în întreaga comunitate internațională și onorate la final cu diplome de excelență, înmânate de către conducerea Instituției Prefectului-Județul Covasna, reprezentată la momentul festiv de către domnul subprefect Cosmin BORICEAN.

Pompierii militari întorși acasă au predat ștafeta cu un sentiment de mândrie și satisfacție altor doi colegi care acționează pe teritoriul grecesc pentru a câștiga teren în lupta cu incendiile de vegetație.

Celor care au revenit din misiune li se urează multe zile sănătoase în slujba patriei, iar colegilor care acum servesc pe teritoriul elen, li se dorește forță de muncă și să se întoarcă acasă teferi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.