Sprijin pentru o familie greu încercată

Marți, 29 August 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Sprijin pentru o familie greu incercata | imaginea 1 Faptele bune se fac în liniște, cu discreție, cunoaștem acest lucru. Însă, prin ilustrarea gestului colegilor noștri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia, dorim să atragem atenția asupra necazului prin care trece o familie din localitatea Secăria.

Vineri, 25 august a.c., membrii familiei au rămas fără rodul muncii de zi cu zi, grajdul în care adăposteau animalele, precum și animalele adăpostite în acesta, fiind mistuite de un incendiu de proporții. Pompierii militari ajunși la fața locului au depus eforturi pentru limitarea pagubelor și au reușit să prevină propagarea flăcărilor la locuință.

Ajutorul financiar primit din partea colegilor noștri nu poate să suplinească întreaga pierdere suferită de această familie, însă poate fi o mică speranță că lucrurile pot reveni la normal. Sperăm că autoritățile și comunitatea își vor arăta suportul moral și material, susținând familia greu încercată în aceste momente.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.