Un pompier are nevoie de sânge!

Luni, 14 August 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Un pompier are nevoie de sange | imaginea 1 În fiecare zi pompierii participă la intervenţii şi îşi ajută semenii. În multe situații îşi riscă viaţa în misiuni dificile şi luptă contra cronometru cu flăcările şi cu alte efecte ale incidentelor, iar acum, unul dintre salvatorii argeșeni are mare nevoie de ajutor.

Colegul nostru, Burnei Florin, din cadrul Secției de Pompieri Costești, trece printr-un moment greu, după ce niște investigații medicale au arătat că are nevoie de efectuarea unei intervenții chirurgicale de cistectomie radicală cu neovezică, iar aceasta va necesita o cantitate mare de sânge.

Drept urmare, rugăm toți oamenii de bine care pot și doresc să doneze sânge, în special grupa A pozitiv, să participe la această ”misiune” de salvare a colegului nostru, pentru că este un pompier foarte dedicat, care la rându-i a intervenit de mai multe ori pentru salvarea altor persoane.

Cei care doresc să ajute, pot merge la Centrele de Transfuzie și să specifice persoana pentru care se face donarea, respectiv, Burnei Florin. Intervenția va avea loc în data de 14 august, anul curent, la spitalul Fundeni din București.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.