Uniți prin sânge, uniți și prin meserie

Luni, 21 August 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Uniti prin sange  uniti si prin meserie | imaginea 1 Munca pompierilor este cunoscută, însă este destul de greu să surprindem în imagini efortul și dedicarea lor. Cu toate acestea de cele mai multe ori reușim, iar asta nu s-ar întâmpla atât de des, dacă nu i-am avea printre noi pe cei care fac acest lucru posibil.

Adrian Grosaru și Cristian Grosaru sunt doi frați, care dincolo de faptul că sunt uniți prin sânge, s-au unit și prin meserii. Sunt amândoi pompieri și iubesc să imortalizeze lumea în cele mai interesante momente.

Adrian încântă mereu privirile cu fotografii care surprind emoția, bucuria, efortul și dedicarea. Cristi este persoana care surprinde în videoclipuri cele mai intense momente ale acțiunii.

Profităm de faptul că a fost 𝟏𝟗 𝒂𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕 - 𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑴𝒐𝒏𝒅𝒊𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑭𝒐𝒕𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒆𝒊, pentru a-i aduce în fața tuturor pe cei care de cele mai multe ori stau în spatele aparatelor de fotografiat. Pompierii sibieni sunt mândri că sunt colegii lor și pe această cale le mulțumesc pentru dedicarea și profesionalismul pe care îl arată zi de zi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.