Ziua Internațională a Prieteniei

Marți, 01 August 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Ziua Internationala a Prieteniei | imaginea 1 Cele mai frumoase povești pe care le întâlnim sunt cele care ne istorisesc despre prietenia dintre om și animal. De aici se trag cele mai valoroase învățăminte despre loialitate, încredere, sacrificiu și dragoste necondiționată.

În lunga sa evoluție alături de om, câinele a căpătat o sensibilitate particulară față de emoțiile și comportamentul acestuia, ceea ce face posibilă o comunicare eficientă între cele două specii, iar această comunicare, la rândul ei, facilitează dresajul și explică performanțele uneori uimitoare ale câinilor în aceste activități.

Relația dintre om și câine este complexă și îmbracă aspecte multiple. Câinii pot fi antrenați să îndeplinească o varietate de roluri, de la câini însoțitori până la câini de căutare salvare. 𝙐𝙣 𝙖𝙨𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙙𝙚 𝙘𝙖̂𝙞𝙣𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙖̆𝙪𝙩𝙖𝙧𝙚-𝙨𝙖𝙡𝙫𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙆𝙖𝙧𝙖, 𝙘𝙞𝙤𝙗𝙖̆𝙣𝙚𝙨𝙘 𝙗𝙚𝙡𝙜𝙞𝙖𝙣 𝙢𝙖𝙡𝙞𝙣𝙤𝙞𝙨.

Ea se află sub îngrijirea directă a lui Cosmin încă din 2019, de când avea 4 luni. El este cel care se ocupă de antrenamentul zilnic și de îngrijirea acesteia, între ei formându-se o frumoasă legătură bazată pe încredere și devotament. Pe 30 iulie, de Ziua Internațională a Prieteniei, dar nu numai, ne arătăm aprecierea pentru frumoasa lor prietenie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.