Acțiuni de donare de sânge susținute de pompierii giurgiuveni

Duminică, 03 Septembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Actiuni de donare de sange sustinute de pompierii giurgiuveni | imaginea 1 Acțiunile de donare de sânge au fost reluate, luni, 28 august a.c., când pompierii au organizat campania “Împreună, putem deveni salvatori”.

Tragedia din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, i-a determinat să lanseze un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge în zilele următoare, atât pentru pompierii răniți, cât și pentru oamenii care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

15 pompieri au donat sânge luni dimineață, alături de alți giurgiuveni care au dorit să se alăture acestei campanii, iar acțiunea va continua și în zilele următoare. La Centrul de Transfuzie Sanguină din incinta Policlinicii Giurgiu (șoseaua Alexandriei nr.7-9,) se poate dona sânge de luni până vineri, între orele 07:30-13:00.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.