Donare de sânge

Joi, 21 Septembrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Donare de sange | imaginea 1 Nevoia de sânge este una permanentă la centrele de donare de sânge. Munca salvatorilor este dedicată tuturor celor aflați în nevoie, fie că sunt pompieri, polițiști, jandarmi, ambulanțieri.

Marți, 19 septembrie a.c., din aceeași dorință de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie, salvatorii sibieni s-au unit și au organizat în municipiul Mediaș, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu un centru mobil de donare de sânge. Pompierii, polițiștii, jandarmii, ambulanțierii și alte cadre militare din zona Mediaș au donat sânge.

Se adresează mulțumiri, pentru această șansă de a ajuta cât mai mulți pacienți, Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, precum și Școlii Postliceale Auxila din Mediaș pentru găzduire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.