Pompierii călărăşeni continuă să doneze sânge pentru victimele de la Crevedia

Marți, 05 Septembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii calaraseni continua sa doneze sange pentru victimele de la Crevedia | imaginea 1 Pompierii profesioniști știu foarte bine cât de importantă este această activitate de donare de sânge și spun mereu prezent. „Spunem mereu prezent atunci când e nevoie de noi, pentru că ştim că fiecare strop de sânge donat contează şi poate salva vieţi.”

Pompierii militari sunt oameni care înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii dificile, care le pun viaţa în pericol, mai ales că, de nenumărate ori aceştia sunt primii care văd cum semenii lor ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva este mare nevoie de sânge.

Cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Ştirbei”al județului Călărași au înţeles importanţa acestui demers şi s-au oferit voluntari să participe la campania de donare sânge pentru victimele tragediei de la Crevedia.

În România în această perioadă se înregistrează un număr scăzut de donatori, astfel că se fac eforturi serioase pentru reîntregirea stocului atât de necesar salvării vieţii pacienţilor.

Pentru pompieri este un gest de solidaritate pe care fiecare din noi îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator, cât şi pentru receptor. Felicitari pompierilor militari călărășeni care au donat sânge!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.