Respect, Sg. maj. Barbonie Constantin-Codruț și Plt. adj.-șef Măncilă Nicolae!

Marți, 12 Septembrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Respect  Sg  maj  Barbonie Constantin Codrut si Plt  adj  sef Mancila Nicolae | imaginea 1 Astăzi vi-i prezentăm pe Constantin și Nicolae, doi pompieri români care umăr la umăr, alături de camarazii lor, luptă împotriva flăcărilor din Grecia.

La doar 21 de ani, sergent major Barbonie Constantin-Codruț poartă cu mândrie uniforma de pompier și consideră că vârsta nu-l poate împiedica în îndeplinirea cu succes a oricărei misiuni.

În urmă cu un an, pășea timid pe porțile Detașamentului de Pompieri Sibiu, fiind absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldești. Acum, mai ambițios și hotărât, Constantin, alături de colegii săi, luptă în misiunile de stingere a incendiilor din Grecia.

Cu o experiență aproape cât vârstă lui Constantin, plutonier adjutant-șef Măncilă Nicolae este unul dintre conducătorii autospecialelor din cadrul Detașamentului Vălenii de Munte și face parte din contingentul de militari care intervine pentru protejarea comunităților elene.

Acesta a mărturisit faptul că “𝘵𝘪𝘯𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘷𝘪𝘪𝘵𝘰𝘳𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶, 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵𝘪𝘯 𝘴𝘦 𝘦𝘯𝘶𝘮𝘦𝘳𝘢̆ 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘦𝘪, 𝘪𝘢𝘳 𝘮𝘪𝘦 𝘪̂𝘮𝘪 𝘧𝘢𝘤𝘦 𝘱𝘭𝘢̆𝘤𝘦𝘳𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘪̂𝘮𝘱𝘢̆𝘳𝘵𝘢̆𝘴̦𝘦𝘴𝘤 𝘤𝘶 𝘦𝘪 𝘦𝘮𝘰𝘵̦𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘴̦𝘪 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯𝘵̦𝘦𝘭𝘦 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘦-𝘢𝘮 𝘵𝘳𝘢̆𝘪𝘵 𝘥𝘦-𝘢 𝘭𝘶𝘯𝘨𝘶𝘭 𝘵𝘪𝘮𝘱𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘪̂𝘯 𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘪.”

Experiența este cel mai bun profesor. Te pregătește pentru viitor, te răsplătește cu rezultate remarcabile si te ajută să țintești obiective. Mult succes, dragi colegi, și cât mai multe misiuni ușoare, umăr la umăr, în echipă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.