Atelier de pictat icoane pe sticlă - o inițiativă minunată

Marți, 03 Octombrie 2023București-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Atelier de pictat icoane pe sticla   o initiativa minunata | imaginea 1 Avem bucuria de a vă prezenta o inițiativă minunată, numită ,,Atelierul de pictat icoane pe sticlă”, la care au participat copiii pompierilor ISU București-Ilfov și ai enoriașilor Bisericii Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș.

În ultimele 4 weekenduri, sub îndrumarea creatorului popular Aura-Mihaela Dobre și a preotului militar Vasile Bîrleanu, tinerii talentați au creat icoane pictate pe sticlă.

Cu sprijinul Asociației “Ion Petre” a Pompierilor București-Ilfov, icoanele vor fi expuse și scoase la licitație, iar toți banii strânși vor fi donați pompierilor răniți pe durata intervenției din Crevedia.

Acesta este un exemplu de creativitate și generozitate din partea copiilor și inițiatorilor acestui proiect, pe care îl apreciază cu toții. Se adresează felicitări tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.