Pompierii ISU Alba, alături de voluntarii Invictus România la Ștafeta Veteranilor

Vineri, 20 Octombrie 2023Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pompierii ISU Alba  alaturi de voluntarii Invictus Romania la Stafeta Veteranilor | imaginea 1 În cursul zilei de marți, 17 octombrie a.c., aceștia au preluat ștafeta de la granița cu județul Sibiu, iar miercuri dimineață, au pornit din Cetatea Alba Carolina spre granița cu județul Cluj, pentru a preda ștafeta mai departe.

În semn de prețuire și respect pentru cele întâmplate în 5 octombrie 1944, pompierii militari din cadrul Inspectoratului s-au alăturat acestui deosebit eveniment, denumit “Ştafeta Veteranilor INVICTUS”.

Acest eveniment se află la ediția a X-a, fiind organizat la nivel național, sub egida Ministerului Apărării Naţionale, în contextul manifestărilor dedicate Zilei Armatei României, cu scopul de a promova memoria eroilor români prin intermediul sportului.

Startul a avut loc la București, în data de 5 octombrie a.c., desfășurandu-se pe trei trasee (rosu, galben si verde), iar punctul final al al acestora va fi municipiul Carei, ultima bucată de pământ românesc eliberată de sub ocupația străină, de către Armata României, la data de 25 octombrie 1944. Felicitări tuturor! GO, INVICTUS!!!🇷🇴

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.