Pompierii sibieni s-au alăturat voluntarilor Invictus România la Ștafeta Veteranilor

Vineri, 20 Octombrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Pompierii sibieni s au alaturat voluntarilor Invictus Romania la Stafeta Veteranilor | imaginea 1 “Ştafeta Veteranilor INVICTUS” - ediţia a X-a, un eveniment organizat la nivel naţional, sub egida Ministerului Apărării Naţionale, în contextul manifestărilor dedicate Zilei Armatei României, cu scopul de a promova memoria eroilor români prin intermediul sportului, a ajuns la Sibiu.

Startul a avut loc la București, în data de 5 octombrie a.c., iar punctul final al celor trei trasee ale ,,Ștafetei Veteranilor” va fi municipiul Carei, ultima bucată de pământ românesc eliberată de sub ocupația străină, de către Armata României, la data de 25 octombrie 1944.

În semn de prețuire și respect, pompierii sibieni s-au alăturat echipelor de ștafetă formate din voluntari civili și militari, sportivi de performanță sau amatori și militari răniți. Aceștia au însoțit Ștafeta Veteranilor de la granița cu județul Mureș și au transmis-o județului Alba. GO, INVICTUS!!!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.