Ștafeta Veteranilor - Respect, Horia Cosmin Colciar!

Marți, 17 Octombrie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Stafeta Veteranilor   Respect  Horia Cosmin Colciar | imaginea 1 Pompierul harghitean, Horia Cosmin Colciar, a făcut parte din echipa 𝐒̦𝐭𝐚𝐟𝐞𝐭𝐚 𝐕𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐈𝐍𝐕𝐈𝐂𝐓𝐔𝐒, pe traseul galben, între municipiile Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc.

Echipa de ștafetă, formată din alergători și cicliști, a plecat din cazarma vânătorilor de munte din Miercurea Ciuc, miercuri dimineață, 11 octombrie a.c., spre Odorheiu Secuiesc. Ștafeta Veteranilor INVICTUS, aflată la cea de-a X-a ediție, a devenit o tradiție, reamintind tuturor ceea ce înseamnă spiritul INVICTUS, acela de a aduce un omagiu Eroilor României.

Ștafeta este organizată pe trei tronsoane (roșu, galben și albastru), însumând o distanță de peste 3500 km, cu destinația finală Monumentul Ostașului Român din Carei, unde „Ștafeta Veteranilor INVICTUS” va prezenta simbolic onorul tuturor eroilor de ieri și de astăzi, în cadrul ceremoniei militare dedicate zilei Armatei României din data de 25 Octombrie. GO INVICTUS!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.