Acțiune de donare de sânge

Joi, 23 Noiembrie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Actiune de donare de sange | imaginea 1 Duminică, 19 noiembrie a.c., de Ziua Mondială a comemorării victimelor accidentelor de circulație, pompierii mureșeni i-au învățat pe elevi cum să prevină accidentele rutiere și situațiile de urgență care ne pot pune în pericol viața noastră sau a celor din jur.

Marți, 21 noiembrie a.c., salvatorii au hotărât să vină în ajutorul celor care au cel mai frecvent nevoie de sânge, victimele politraumatizate în urma accidentelor rutiere sau cei care în urma unor evenimente nefericite se află într-un moment de cumpănă.

Pompierii vă informează că și dumneavoastră puteți recurge la acest gest, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-13:00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Mureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.