Au donat sânge pentru fetița surprinsă într-un incendiu

Joi, 30 Noiembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Au donat sange pentru fetita surprinsa intr un incendiu | imaginea 1 Pompierii botoșăneni au continuat acțiunile de donare de sânge din dorința de a o ajuta pe Ariana Maria, fetița surprinsă într-un incendiu.

Teama de ace, puținul timp liber sau pur și simplu lipsa informării în privința importanței donării de sânge ar putea fi cauzele pentru care din ce în ce mai puțini botoșăneni merg la Centrul de Transfuzie Sanguină. Este o perioadă grea, atât pentru Ariana Maria, cât și pentru alți pacienții internați în spitale, care au nevoie de sânge pentru a putea trăi.

Dacă nu aveți probleme de sănătate, mergeți să donați pentru că o picătură de sânge poate salva viața unui om! La Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-13:30. Personalul centrului este foarte bine pregătit și vă va oferi toate informațiile necesare, înainte și după acțiunea de donare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.