Au spus prezent la acțiunea de “plantare” a faptelor bune PlantFest

Luni, 20 Noiembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au spus prezent la actiunea de  plantare  a faptelor bune PlantFest | imaginea 1 În dimineața zilei de 18 noiembrie a.c., pe o vreme nu tocmai prietenoasă, pompierii militari călărăşeni au fost invitați să ia parte la un eveniment cu adevărat special, în care peste 𝟮.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶 și-au unit forțele pentru a pune bazele unei noi păduri în localitatea 𝗙𝗿𝗮̆𝘀𝗶𝗻𝗲𝘁 din județul Călărași.

Faptele bune pentru natură și multe alte activități derulate au fost dedicate pentru oamenii de toate vârstele. Despre asta a fost vorba la PlantFest, cel mai mare eveniment de plantare organizat de “Act for Tomorrow”, în cadrul proiectului #RomaniaPlanteaza, inițiat de OMV Petrom.

Participanții s-au bucurat de o experiență unică, aceea de a fi părtași la nașterea unei păduri și au plecat cu sentimentul că au adus o schimbare pozitivă în lumea în care trăiesc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.