Cu mic, cu mare…în vizită la pompieri

Luni, 13 Noiembrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Cu mic  cu mare in vizita la pompieri | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a primit, joi, 9 noiembrie a.c., vizita unor grupuri numeroase de elevi ai învățământului primar din cadrul Liceului Teoretic “Ion Creangă” Tulcea.

Însoțiți de cadrele didactice, aceștia le-au trecut pragul, nerăbdători și plini de entuziasm. Vizitatorilor li s-au prezentat accesoriile și echipamentul din dotare cu care pompieri intervin în situații de urgență, autospecialele de intervenție și informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență.

Cu toții au avut posibilitatea să îmbrace o parte din echipamentul de protecție al salvatorilor și să devină mici pompieri. Gazdele le adresează mulțumiri copiilor pentru vizită și cadrelor didactice pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.