La mulți ani, Lucian, Damaschin, Alin, Marius și Bogdan!

Joi, 16 Noiembrie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

La multi ani  Lucian  Damaschin  Alin  Marius si Bogdan | imaginea 1 Cu mult curaj și profesionalism, cei cinci colegi, 𝘓𝘶𝘤𝘪𝘢𝘯, 𝘋𝘢𝘮𝘢𝘴𝘤𝘩𝘪𝘯, 𝘈𝘭𝘪𝘯, 𝘔𝘢𝘳𝘪𝘶𝘴 ș𝘪 𝘉𝘰𝘨𝘥𝘢𝘯, sunt pregătiți să se scufunde în abisul apelor pentru a interveni în cele mai imprevizibile operațiuni de căutare-salvare.

Formarea pompierilor militari în meseria de scafandru a fost unul dintre principalele obiective stabilite în cadrul proiectului ”𝘙𝘦ț𝘦𝘢 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯ă 𝘥𝘶𝘳𝘢𝘣𝘪𝘭ă 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢ț𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘶𝘳𝘨𝘦𝘯ță 𝘥𝘪𝘯 𝘉𝘢𝘯𝘢𝘵”.

Proiectul a fost finanțat prin programul Interreg IPA CBC România-Serbia și a fost implementat de Consiliul Județean Caraș-Severin în calitate de lider de proiect, alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, Primăria orașului Vârșeț - Serbia și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situațiilor de Urgență ADIVEST Timișoara.

𝗟𝗮 𝗺𝘂𝗹ț𝗶 𝗮𝗻𝗶, 𝗱𝗿𝗮𝗴𝗶 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶! 𝗟𝗮 𝗺𝘂𝗹ț𝗶 𝗮𝗻𝗶 𝗰𝘂 𝘀ă𝗻ă𝘁𝗮𝘁𝗲 s𝗰𝗮𝗳𝗮𝗻𝗱𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 m𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶 ș𝗶 c𝗶𝘃𝗶𝗹𝗶!

La multi ani  Lucian  Damaschin  Alin  Marius si Bogdan | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.