Lecții deschise în cadrul programului “Școala Altfel”

Joi, 23 Noiembrie 2023Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Lectii deschise in cadrul programului  Scoala Altfel | imaginea 1 Marți, 21 noiembrie a.c., pompierii băcăuani au susținut lecții deschise și demonstrații de acordare a primului ajutor medical elevilor Colegiului National Pedagogic “Ștefan Cel Mare” Bacău. Aceste activități se subscriu programului educațional „Școala Altfel”.

Acordarea primului ajutor, modul de comportare premergător, pe timpul și după producerea unor situații de urgență, prezentarea tehnicii și a echipamentelor specifice, a misiunilor executate de pompierii militari și, nu în cele din urmă, prezentarea profesiei de salvator și a programului de voluntariat, au fost temele abordate în cadrul activităților.

Pompierii avut parte de un public foarte receptiv și implicat, iar curiozitatea arătată a fost remarcabilă. Salvatorii băcăuani se bucură să contribuie la educarea tinerilor în domeniul situațiilor de urgență și să le ofere cunoștințe practice și utile pentru viața de zi cu zi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.