Pe cât de mici, pe atât de curioși

Luni, 27 Noiembrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pe cat de mici  pe atat de curiosi | imaginea 1 De la primele ore ale dimineții, prichindeii din cadrul Grădiniței cu program prelungit nr. 18 din municipiul Tulcea, însoțiți de cadrele didactice, i-au vizitat pe pompierii tulceni, curioși să cerceteze îndeaproape mașinile mari și roșii pe care le văd zilnic pe stradă. Ca de obicei, salvatorii i-au primit cu bucurie și le-au explicat pe înțelesul lor ce presupune meseria de pompier.

S-au distrat, au inspectat autospecialele de intervenție, dar cel mai important, au învățat că trebuie să evite jocul cu focul și cum pot cere ajutor atunci când au nevoie. Evident, pompierii fost luați și la întrebări la final, fiind nevoiți să răspundă la un interviu destul de amplu cu întrebări foarte directe și serioase.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.