Pompierii argeșeni, “dascăli” la Școala Altfel

Luni, 13 Noiembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii argeseni   dascali  la Scoala Altfel | imaginea 1 Și în săptămâna trecută, în cadrul programului național “Școala Altfel”, subunitățile pompierilor argeșeni au fost luate cu asalt de către copii, profesori și părinți.

Prin exemple, pompierii, alături de voluntari din programul “Salvator din pasiune”, le-au explicat celor prezenți cum să se comporte dacă cineva are nevoie de ajutor medical sau în cazul producerii unei situații de urgență.

Totodată, celor mai mici le-au fost prezentate diferite situații cu care se pot întâlni și pot fi răniți, fără să-și dea seama de riscurile la care expun. Și, cum nu se putea altfel, copiii au urcat în autospecialele de intervenție și au testat câteva dintre accesoriile cu care sunt acestea dotate.

Chiar dacă mulți dintre ei nu știu ce vor deveni când vor crește, în urma discuțiilor purtate cu salvatorii argeșeni, vor ști cu siguranță că ceea ce au învățat pe parcursul vizitei îi va ajuta să facă diferența dintre bine și rău.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.