Activități comune de pregătire

Joi, 07 Decembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Activitati comune de pregatire | imaginea 1 Timp de trei zile, patru scafandri din cadrul ISU Giurgiu și ISU Teleorman au participat la activități comune de pregătire. Acestea s-au desfășurat la Zimnicea și au presupus scufundări în apa Dunării, având astfel posibilitatea de a exersa procedeele de căutare-salvare.

Cu ajutorul unei bărci, scafandrii s-au deplasat în zone diferite și, câte patru ore pe zi, au efectuat scufundări, la diferite adâncimi. Ei știu că de felul în care se pregătesc poate depinde succesul unui intervenții și de aceea dau totul pentru a fi cei mai buni, schimbul de experiență fiind unul benefic.

În calitate de organizator, ISU Teleorman s-a asigurat că activitățile se vor desfășura în cele mai bune condiții, iar pentru acest lucru li se adresează mulțumiri. S-a dovedit, încă o dată, că salvatorii se pot baza unii pe ceilalți, atât în domeniul pregătirii, cât și pe timpul misiunilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.