Ajutoarele lui Moș Nicolae!

Marți, 12 Decembrie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Ajutoarele lui Mos Nicolae | imaginea 1 Moș Nicolae a avut ajutoare de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț.

Miercuri, 6 decembrie a.c., pompierii pietreni au încărcat mașina de intervenție cu darurile lăsate de Moșul pentru cei 38 de copii de la Complexul de Servicii Rezidențiale pentru Copii și Tineri cu Dizabilități din Piatra-Neamț.

Salvatorii au fost întâmpinați cu emoție, căldură, multe îmbrățișări și colinde. Și pentru că mașina pompierilor prezintă atracție pentru toate vârstele, copiii au explorat-o de la un capăt la altul și au încercat costumul și accesoriile unui salvator.

Știu că lucrurile bune se fac în liniște, dar pompierii vor să vă încurajeze să fiți alături unii de alții și nu doar de Sărbători, ci tot timpul anului! Și tot ei le adresează mulțumiri copiilor pentru toate îmbrățișările și zâmbetele oferite!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.