Dar din dar se face rai…

Joi, 28 Decembrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Dar din dar se face rai | imaginea 1 Pompierii sibieni au fost ajutoarele Moșului, înainte de Crăciun, împărțind daruri care au adus multă bucurie în sufletele unor copii greu încercați de viață…

Iosif, Maia, Anais și Darius sunt copii care în urmă cu câteva luni aproape au rămas fără o casă. Pompierii au salvat o parte din ea, însă a fost nevoie ca oameni cu inimă mare, să pună mâna de la mână pentru a ajuta la reconstruirea casei.

Maia însă a avut cel mai mult de suferit, flăcările incendiului au afectat-o lăsându-i urme pe mânuță, urme care vor rămâne mărturie a acelui moment toată viața. Vineri, 22 decembrie a.c., salvatorii au reușit să le aducă multă bucurie în suflet, iar drept răsplată au primit multe zâmbete.

Sabin și Ștefan sunt doi copii cu care viața nu a fost tocmai blândă. Sabin se confruntă cu o problemă locomotorie, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile. Ștefan a suferit mult când a aflat ca este nevoit să facă o operație la picior care necesită o recuperare îndelungată.

De asemenea, pompierii au mai împărțit zâmbete tuturor copiilor de la Școala Gimnazială din localitatea Coveș. Un sat mic, unde zeci de copii sunt dornici să aibă o viață mai bună.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.