Împreună pentru a construi o casă

Marți, 26 Decembrie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Impreuna pentru a construi o casa | imaginea 1 “ACASĂ” - cu toții iubim acest cuvânt și îl păstrăm în inimă.

Acasă nu sunt doar pereții și acoperișul, acolo este familia, locul în care ne așteaptă căldura, bunăstarea, iubirea și înțelegerea.

Pentru unele familii acest loc se construiește greu, cu sacrificii și necaz, de aceea, în prag de Sărbători, pompierii prahoveni au dorit să ajute, după puterile lor, pe cei care se află în nevoie.

O mamă din comuna Păcureți crește singură 5 copii și încearcă să le ofere un cămin sigur și cald. Ea construiește o CASĂ!

I-a întâmpinat pe pompieri cu bucurie și recunoștință, iar ei și-au stăpânit cu greu emoțiile și au încercat să ofere încurajări și numai gânduri bune.

Speră ca darurile primite sa fie cu adevărat un ajutor în această perioadă, care să facă să dispară, măcar pentru câteva zile, îngrijorările și greutățile cu care se confruntă această familie!

Și-au dorit să pună umărul la construirea locului pe care 5 copii îl vor numi ACASĂ!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.