În prag de Sărbătoare, alături de cei mici

Joi, 21 Decembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

In prag de Sarbatoare  alaturi de cei mici | imaginea 1 Cadrele ISU Mehedinți au fost prezente în mijlocul micuților de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 și elevilor de la Școala Gimnazială ,,Dimitrie Grecescu”.

Pompierii din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților le-au prezentat acestora pericolele la care se pot expune din neatenţie sau din joacă, subliniind importanța prevenirii, mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă, când în fiecare locuință se află un brad împodobit.

Cei mici au primit cu entuziasm sfaturile pompierilor, conștientizând că focul le poate fi prieten, dar poate deveni periculos atunci când este scăpat de sub control. Aceștia au promis să respecte regulile și să le transmită și părinților ce au învățat.

Colegii noștri au reușit să le captiveze imaginația elevilor în momentul prezentării meseriei de pompier, explicându-le ce se întâmplă atunci când se anunță un incendiu sau un accident și cum se pregătesc pentru intervenție împreună cu întreg echipajul.

𝐷𝑒 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑎𝑡𝑎̆, 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑙𝑛𝑖𝑟𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑖𝑙𝑒𝑗 𝑑𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑒, 𝑎𝑡𝑎̂𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑒𝑛𝑡𝑢𝑧𝑖𝑎𝑠𝑚𝑎𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑎𝑝𝑟𝑜𝑎𝑝𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑒𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑓𝑙𝑎̆𝑐𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑒, 𝑐𝑎̂𝑡 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑒 𝑚𝑢𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑣𝑒𝑠𝑒𝑙𝑖𝑎 𝑠̦𝑖 𝑐𝑢𝑟𝑖𝑜𝑧𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑙𝑜𝑟.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.