În prag de sărbători, o rază de speranță pentru copii și vârstnici

Joi, 21 Decembrie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

In prag de sarbatori  o raza de speranta pentru copii si varstnici | imaginea 1 “Așadar, cât avem prilej, să facem bine la toți”

Magia sărbătorilor este, de fapt, magia din oameni. Din bunătatea, munca și visurile pe care fiecare dintre noi le avem. Facem parte din comunitate și ne alăturăm cu bucurie fiecărei inițiative care ne aduce împreună.

În prag de sărbători, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni s-au alăturat, și în acest an, programului caritabil de colectare de alimente neperisabile “Împreună pentru comunitate”, inițiat de Primăria municipiului Gheorgheni și și-au propus să dea o rază de speranță unor copii și vârstnici, din comunitatea în care trăiesc.

Darurile cumpărate de pompieri, pentru a avea parte cu toții de un Crăciun fericit, au fost primite cu emoție și speranță în priviri, iar acel „mulțumesc” din suflet a fost cadoul cel mai de preț primit de salvatori. Se adresează mulțumiri pentru inițiativă și implicare!

In prag de sarbatori  o raza de speranta pentru copii si varstnici | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.