Între misiuni și intervenții

Joi, 28 Decembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Intre misiuni si interventii | imaginea 1 Pompierii militari nu au atâtea zile libere câte ar dori să le folosească pentru a-i face fericiți pe copiii și familiile lor, fără posibilități financiare, care își doresc să uite de greutățile de zi cu zi și să aibă parte de momente de bucurie.

Totuși, între două misiuni sau intervenții, pompierii Detașamentului Hunedoara au reușit să-și facă timp și au „delegat” doi dintre colegii lor pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun.

Patru familii nevoiașe din Hunedoara, cu mulți copii, au primit cadouri de la pompieri, iar bucuria din ochii celor mici, dar și a părinților, deopotrivă, a fost cea mai mare răsplată pentru mesagerii în uniformă ai sărbătorilor de Crăciun.

Când au plecat la drum cu o autospecială roșie, exact culoarea saniei Moșului, pompierii au știut că orice cadou, oricât ar părea de mărunt, valorează enorm atunci când îl oferi din toata inima!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.