Mai puternici în echipă! ISU Giurgiu are cinci scafandri

Luni, 04 Decembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Mai puternici in echipa  ISU Giurgiu are cinci scafandri | imaginea 1 Atunci când îți dorești ceva cu adevărat și te pregătești în fiecare zi, rezultatele cu siguranță vor fi pe măsura așteptărilor. Iar cel mai bun exemplu este pompierul giurgiuvean, Plt. Filip Cătălin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

Și-a dorit să devină scafandru, dar știa că pentru a reuși acest lucru trebuie să îndeplinească mai multe criterii, pentru că nu oricine poate rezista sub apă, la adâncimi diferite, sub presiunea timpului și a emoțiilor, comunicând doar prin semne.

Timp de 10 săptămâni s-a pregătit la Centrul de Scafandri 39 din cadrul Statului Major al Forțelor Navale al Ministerului Apărării Naționale. Pregătirea s-a desfășurat în bazin, în Marea Neagră și în Dunăre. Activitățile au presupus scufundări la adâncimi de până la 30 metri, pe timp de zi și de noapte, simularea unor intervenții complexe, cu situații tactice diferite.

La final, acesta a obținut “Brevetul de scafandru” și s-a alăturat celorlalți patru colegi care desfășoară deja această activitate. Reprezentanții ISU Giurgiu îl felicită pentru perseverența și seriozitatea de care a dat dovadă și îi doresc să aibă parte de misiuni ușoare!

Mai puternici in echipa  ISU Giurgiu are cinci scafandri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.