Micul pompier Răzvan

Marți, 26 Decembrie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Micul pompier Razvan | imaginea 1 În urmă cu aproximativ o lună, în incinta Detașamentului de Pompieri Reșița a fost freamăt mare. Zeci de copii au venit să afle ce înseamnă meseria de pompier și să-i cunoască pe salvatorii lor.

Bucuria celor mici a fost cu atât mai mare când pompierii au desfășurat câteva exerciții demonstrative și le-au oferit posibilitatea să utilizeze echipamentele de protecție de pe autospecialele de intervenție.

Pe tot timpul vizitei, colegii pompieri au observat că unul dintre copilași era îmbrăcat în echipament de salvator. S-au apropiat de el ca să afle ce anume l-a determinat să îi viziteze îmbrăcat ca un mic pompier.

Au fost bucuroși să afle că Răzvan este un mare admirator al meseriei de pompier militar, iar hainele care seamană foarte mult cu cele purtate de paramedicii severineni i-au fost oferite de ziua lui pentru că și le-a dorit foarte mult. Mama lui Răzvan susţine că băieţelul a făcut o pasiune pentru pompieri, iar în jocul lui ii place mereu sa intre în rolul de pompier.

Pentru că au fost plăcut surprinși să descopere în Răzvan un fan înfocat al pompierilor, miercuri, 20 decembrie a.c., i-au făcut și ei o surpriză, chiar în momentul în care ieșea de la școală. Pe lângă tradiționala punguță cu dulciuri, Răzvan a primit Diploma Micului Pompier.

Bucuria pe care a simțit-o atunci când pompierii i-au făcut această surpriză nu poate fi descrisă în cuvinte. Salvatorii sunt bucuroși să se implice în educația și siguranța copiilor și să împărtășească din pasiunea lor pentru această meserie nobilă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.