O scrisoare către Moș Crăciun, ajunsă la un pompier!

Marți, 26 Decembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

O scrisoare catre Mos Craciun  ajunsa la un pompier | imaginea 1 Scrisoarea lui Andrei către Moș Crăciun s-a rătăcit și a ajuns la unul dintre salvatorii Detașamentului de Pompieri din Roșiorii de Vede.

Fiind prea târziu să o redirecționeze către adresa Moșului, acesta și prietena sa, care este polițist, s-au mobilizat rapid și au hotărât să fie ei cei care îi îndeplinesc dorințele micuțului, de numai 5 anișori, din satul Trivalea Moșteni.

Au avut grijă ca tot ce era scris de băiat, să fie frumos împachetat și pregătit de călătorie. Sâmbătă, 23 decembrie a.c., pe la prânz, au ajuns la locuința sa, spre marea mirare a copilului, pentru că el nu îi aștepta pe pompieri sau politiști acolo. Aceștia i-au spus că Moș Crăciun, în mare grabă, i-a rugat să-l ajute să trimită câteva cadouri la un copil cuminte. Și cum să-l refuzi pe moșul?

Parțial mulțumit de explicațiile celor doi, curiozitatea micuțului l-a împins rapid spre cadourile primite din partea lui Moș Crăciun. Bucurie mare! Nimic nu lipsea, ba erau mai multe lucruri și chiar dulciuri.

Le-a mulțumit din suflet, apoi i-a colindat și sorcovit, ca să fie sigur că toate obiceiurile de iarnă sunt îndeplinite! La sfârșit, i-a îmbrățișat cu drag pe amândoi și le-a urat “Sărbători fericite!” Înainte ca cei doi să iasă pe poarta mare a curții sale, copilul i-a întrebat zâmbind…“Moș Crăciun o fi pompier sau polițist?

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.