Plt. Șerban Raul, singurul scafandru de intervenție al ISU Satu Mare

Luni, 04 Decembrie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Plt  Serban Raul  singurul scafandru de interventie al ISU Satu Mare | imaginea 1 Tânăr, puternic, ambițios, plt. Șerban Raul, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, a obținut calificarea de scafandru în urma absolvirii cursului la Centrul de Scafandri-Constanța (din cadrul M.Ap.N).

În perioada 18 septembrie - 24 noiembrie a.c., Centrul de Antrenament pentru Scafandri de Intervenție-Constanța (din cadrul ISUJ Constanța) a fost locul unde acesta și-a executat stagiul de antrenament care a presupus scufundări la adâncimi de 30 metri, pe timp de zi și noapte, cu echipament specific sezonului rece, dar și celui cald, acțiuni de intervenție complexe cu situații tactice multiple.

În timpul pregătirii, au fost urmărite și aspecte precum cele care ţin de modalitățile de căutare-salvare în mediul acvatic, verificarea permanentă a echipamentului și siguranța scafandrilor. Colectivul pompierilor militari ISU Satu Mare a câștigat un pilon de forță și dedicație. Felicitări, Plt. Șerban Raul!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.