Pompierii brașoveni au participat la campania “Donează sânge, fii erou!”

Joi, 21 Decembrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pompierii brasoveni au participat la campania  Doneaza sange  fii erou | imaginea 1 Periodic, studenții de la medicină își propun să vină în ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină, dar și în al tuturor celor ce au nevoie de sânge, contribuind la buna desfășurare a întregului proces de donare prin asistarea personalului medical, dar și prin informarea și educarea populației generale cu privire la importanța acestui act.

Printre scopurile lor se numără și promovarea donării prin crearea unui mediu prietenos pentru donatori, dar și prin informarea publicului larg despre nevoia copleșitoare de sânge și despre siguranța donatorilor, aceasta fiind recunoscute la nivel internațional.

Este necesar un flux constant de donatori de sânge, deoarece lipsa acestuia este o importantă problemă a sistemului medical din România, sângele neavând un substitut. Transfuziile sanguine sunt esențiale pentru pacienții care suferă de boli precum anemii severe sau diferite forme de cancer și cei implicați în accidente.

Miercuri, 𝟏𝟑 decembrie a.c., 𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐫𝐚ș𝐨𝐯 𝐚 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚 𝐬𝐞 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐥𝐨𝐫, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯. 𝐀𝐬𝐚𝐝𝐚𝐫, 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐛𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐮 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐨 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚-𝐬̦𝐢 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭̦𝐢𝐚 𝐥𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐭̧𝐢. Se adresează 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒊ri 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒄𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒖 𝒂𝒍𝒆𝒔 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒆 𝒊𝒎𝒑𝒍𝒊𝒄𝒆 𝒊̂𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒂𝒄𝒕̦𝒊𝒖𝒏𝒆!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.