Pompierii hunedoreni nu uită nici de blănoși!

Marți, 26 Decembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pompierii hunedoreni nu uita nici de blanosi | imaginea 1 S-au mobilizat în multe acțiuni caritabile în această perioadă.

Unii dintre ei au donat sânge, alții au vizitat copilași în centre instituționalizate, iar alții au creat momente de fericire pentru familii greu încercate.

Însă cum ar fi putut uita, tocmai ei, de sufletele nevinovate ale blănoșilor?

De multe ori, i-au salvat din incendii, din canale sau din râuri, iar de fiecare dată, ochii aceia blânzi le-au rămas în inimi.

Astfel, s-au gândit să ducă bucurie și câțiva saci cu mâncare celor 66 de căței fără stăpân, pe care-i îngrijește cu mari eforturi doamna Gina din Orăștie.

Nu se știe cine a fost mai copleșit de gestul lor, doamna Gina sau cățeii, însă se poate spune cu mâna pe inimă că toți blănoșii, de la mic la mare, s-au bucurat de mângâierile lor.

S-au jucat cu fiecare și au rămas cu certitudinea că recunoștința unor animăluțe poate dărui o mare împlinire sufletească, pe lângă urmele de lăbuțe lăsate pe haine…

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.