Pompierii ieșeni s-au alăturat acțiunii caritabile “Dăruind, vei dobândi”

Marți, 26 Decembrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Pompierii ieseni s au alaturat actiunii caritabile  Daruind  vei dobandi | imaginea 1 “Dăruind, vei dobândi”, acțiune caritabilă aflată la ediția a VII-a, la inițiativa preotului militar Pătrașcu Mihai-Claudiu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al Județului Iași.

Salvatorii ieșeni, alături de oameni cu sufletul mare și cu dragoste față de Hristos, s-au unit pentru a aduce daruri unor familii din satul Runcu, comuna Țibana, în această perioadă a postului Nașterii Domnului.

“Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat” (Matei 25:35-36).

Într-un mic colț de lume l-au văzut și ei pe Hristos în fiecare copil care încă mai sperã cuminte la geam, în fiecare bătrân care mai așteaptă în tăcere o mângâiere sau un cuvânt bun, în fiecare suflet împovărat de griji și neajunsuri.

Cu această ocazie, au dorit să le aducă celor peste 30 de familii pe care le-au vizitat, un mic strop de fericire, însă, bucuria de a dărui a fost pentru ei înzecit mai mare, iar lecția primită cu mult mai valoroasă. Se adresează mulțumiri salvatorilor ieșeni şi tuturor celor ce s-au implicat în demersul acesta caritabil!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.