Pompierii și Moș Nicolae

Vineri, 15 Decembrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Pompierii si Mos Nicolae | imaginea 1 Când nu salvează vieți, pompierii ieșeni s-au alăturat faptelor bune, miercuri, 6 decembrie a.c., de Sfântul Nicolae.

Doi colegi, plt. adj. Marius Hoștină și plt. maj. Ionuț Rusu, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași, au mers la “Centrul de primire a copiilor în regim de urgență” din Iași și prin faptele lor, au adus bucurie pe chipurile a 16 copii, care au fost încântați cu noile tunsori primite.

Chiar dacă pompierii militari asistă la scene mai puțin plăcute pe timpul intervențiilor, cei doi colegi au rămas profund impresionați de poveștile de viață ale copiilor din centru. Copiii, mulțumiți de noile tunsori, le-au dăruit celor doi pompieri un tablou făcut din bomboane. Sperăm că Moșul, prin darurile sale, îi poate ajuta pe copii să-și îndeplinească visele!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.