Școala altfel înainte de Crăciun, este mereu altfel la pompieri

Joi, 21 Decembrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Scoala altfel inainte de Craciun  este mereu altfel la pompieri | imaginea 1 În ultimele două zile, pompierii tulceni au fost vizitați de peste 250 de elevi de la școlile și grădinițele din județul Tulcea și municipiu.

A fost o plăcere să le fie gazde și să le dezvăluie din tainele meseriei pe care salvatorii tulceni au îmbrățișat-o și le sunt devotați. Cel mai important a fost să se distreze, iar prin distracție să învețe. Și s-au distrat, dar au și învățat.

Au învățat cum să reacționeze când tigaia de pe aragaz ia foc, cum să se evacueze în siguranță dintr-o încăpere inundată cu fum, cum să nu treacă nepăsători pe lângă o persoană căzută pe jos și ce trebuie să facă dacă sunt martorii unui accident rutier.

Ce informații trebuie să ofere operatorului 112 și cum pot ajuta o persoană în nevoie. Evident că distracția a constat în multe activități practice pe platoul unității și nu au lipsit nici selfiurile în costumul de pompier!

Și, cum este perioada Sărbătorilor de iarnă, și-au făcut timp să primească în vizită și colindători! Adevărate momente de magie au fost trăite de salvatori pe colindele cântate de cei mai minunați colindători! Pompierii tulceni mulțumesc de vizite și de energia pozitivă cu care sunt încărcați de fiecare dată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.