Pompierii călărăşeni au fost prezenţi la Sărbătoarea Bobotezei

Luni, 08 Ianuarie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii calaraseni au fost prezenti la Sarbatoarea Bobotezei | imaginea 1 Pompierii militari călărăşeni au fost prezenţi pe malul Borcei la Sărbătoarea Bobotezei.

Aceștia au asigurat, alături de celelalte forțe și structuri de intervenție ale Ministerului Afacerilor Interne, desfășurarea în bune condiții a tuturor manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Bobotezei la Călărași.

Pompierii călărăşeni au avut mai multe echipaje pregătite să intervină pentru acordarea primului ajutor, atât pe apă, cu ambarcaţiuni, cât şi pe uscat, cu echipaje de stingere si echipaje de descarcerare. Din fericire, nu a fost nevoie de data aceasta de intervenţia echipajelor.

I.S.U. Călăraşi, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, au asigurat măsuri pentru buna desfăşurare a Bobotezei în localităţile: Călăraşi, Olteniţa, Modelu, Roseţi, Grădiștea, Borcea, Independența, Vaicelele, Unirea şi Jegălia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.