Școala altfel - În vizită la pompierii vâlceni

Luni, 15 Ianuarie 2024Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Scoala altfel   In vizita la pompierii valceni | imaginea 1 Elevii clasei a VI-a A din cadrul Școlii Gimnaziale „Take Ionescu” au făcut cunoștință cu salvatorii vâlceni, care le-au prezentat autospecialele de intervenție, precum și măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență, modul de comportare în cazul urgențelor reale și tehnici de prim ajutor.

Entuziasmul acestora față de meseria de pompier militar și față de tehnica de intervenție le oferă pompierilor încrederea că printre ei se află viitorii salvatori!

Pentru gazde a fost o încântare şi o bucurie să-i primească, să vadă că munca pe care o desfăşoară zi de zi, în folosul comunităţii, este admirată şi preţuită, iar în viitor, ei speră să fie înlocuiți de aceștia cu succes, îmbrăţişând această nobilă meserie de pompier, devenind astfel o nouă generaţie de salvatori.

𝑴𝒖𝒔𝒂𝒇𝒊𝒓𝒊𝒊 lor 𝒑𝒂̆𝒔̦𝒆𝒔𝒄, 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒖𝒎, 𝒄𝒖 𝒐 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒑𝒆 𝒑𝒐𝒕𝒆𝒄𝒂 𝒗𝒊𝒆𝒕̦𝒊𝒊 𝒍𝒐𝒓…Porțile instituției vor fi în permanență deschise celor care doresc să afle mai multe, să învețe și chiar să fie alături de salvatori!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.