Cu emoții, dar și curaj, printre pompieri!

Joi, 29 Februarie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Cu emotii  dar si curaj  printre pompieri | imaginea 1 „Acum este mare haina asta, dar peste câțiva ani va fi bună și pentru mine, domnule pompier!”, a spus curajos primul copil sosit la mașina de stingere, care se afla pentru prezentare în zona comercială a municipiului Turnu Măgurele, cu prilejul Săptămânii Protecției Civile.

El este Darius, de numai 9 anișori, care, marți, 27 februarie a.c., a așteptat cu nerăbdare să termine cursurile de la școală pentru a ajunge la eroii săi - pompierii. Din fericire, și-a adus aminte să-și anunțe la timp mama că va întârzia un ceas, timp necesar pentru a sta de vorbă cu salvatorii din orașul său.

„Am vrut să fiu primul și am reușit! Vreau să văd și să știu totul despre pompieri!“, a precizat micuțul, cu entuziasm și bucurie mare, plutonierului adjutant-șef Irimin Cristian. Și cum poți să refuzi un astfel de omuleț curajos și determinat?

Cu răbdare și pricepere, experimentatul pompier turnean i-a arătat fiecare accesoriu și echipament din dotarea mașinii, dar și modul de funcționare al acesteia. Îmbrăcat în haina cea mare, micuțul s-a urcat în cabina mașinii, pentru a vedea cu ochii săi lumea salvatorilor.

„A fost super, domnule pompier! Vă mulțumesc pentru tot! Promit că o să mai vin pe la voi!”, a spus fericit tânărul la terminare. A plecat apoi rapid, cu gândul că ora pentru care i-a cerut voie mamei sale a fost depășită cu mult. Cu siguranță va fi iertat, pentru că are ce povesti!

Dragă Darius, și pompierii îți mulțumesc pentru curiozitatea și pentru curajul tău de a explora lumea pompierilor! Sunt mândri că ai fost alături de ei și speră să te revadă curând în echipa lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.