Fumul le este dușman, dar și prieten

Luni, 05 Februarie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Fumul le este dusman  dar si prieten | imaginea 1 În funcție de culoarea fumului, modul de cum se acumulează într-o încăpere ori de cum se ridică în aer, pompierii își pot da seama cu rapiditate ce fel de incendiu au în fața lor, ce pericole există, riscurile la care se expun și nu în ultimul rând, felul în care trebuie să acționeze.

Nu de puține ori ajung acasă la soții, iubite, părinți cu mirosul de fum impregnat în piele și în haine și, chiar dacă ies din duș, tot mai au pe ei urmările incendiului pe care l-au lichidat. Funinginea se lipește de piele, de pleoape, de păr dar asta nu-i deranjează!

Sunt fericiți că au salvat, au protejat, au îndepărtat un pericol! La fel de fericiți sunt și soțiile, iubitele, părinții, pentru că atunci când simt acest miros știu că al lor salvator a ajuns cu bine acasă!

Fumul le este dusman  dar si prieten | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.