În vizită la pompieri

Marți, 20 Februarie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

In vizita la pompieri | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au primit vizita copiilor de la Şcoala Gimnazială Specială Nr. 1 din municipiul Călăraşi. Pompierii militari au fost ca de obicei gazde bune pentru copiii care le-au trecut pragul.

În cadrul programului Şcoala Altfel - „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, elevii de la Şcoala Gimnazială Specială Nr. 1 din municipiul Călăraşi au trecut pragul salvatorilor cu scopul declarat de a afla cât mai multe despre activitatea pompierilor şi despre întreaga tehnică de intervenţie din dotarea acestora.

Copiii au fost încântaţi să asculte explicaţiile pompierilor, în ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi privind pregătirea pentru intervenţie a pompierilor, totodată aceștia primind ghiduri și broșuri informative cu campaniile desfășurate de pompieri.

Și de această dată, pompierii militari s-au dovedit a fi, ca de fiecare dată, gazde primitoare şi călduroase pentru copii, le-au stat la dispoziţie cu tot ce au dorit aceştia, iar elevii la rândul lor, s-au arătat a fi mai mult decât bucuroşi de tot ceea ce au avut ocazia să vadă şi să cunoască.

Copiilor le-au fost prezentate toate autospecialele şi echipamentele din dotarea pompierilor militari, toată activitatea finalizându-se cu promisiunea elevilor că vor reveni în vizită si cu alte ocazie “acasă” la pompierii călărăşeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.