Clipe de bucurie și zâmbete pe chipuri inocente de copii

Luni, 25 Martie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Clipe de bucurie si zambete pe chipuri inocente de copii | imaginea 1 “Nu cât avem, ci cât de mult ne bucurăm de ce avem, iată ce înseamnă fericirea“ – Charles Spurgeon

Cu siguranță mulți ne dorim să facem din lume un loc mai bun și mai frumos, acest lucru fiind posibil în primul rând prin implicarea în comunitatea din care facem parte. Orice faptă bună, gest sau ajutor oricât de mic pe care îl putem oferi, poate însemna mult pentru cineva.

Astfel, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a organizat o campanie umanitară pentru copii, dorind să aducă un strop de fericire celor mai puțin norocoși, chiar de “Ziua Internaţională a Fericirii”, care se sărbătorește în fiecare an, la data de 20 martie.

Cum cea mai mare bucurie a celor mici sunt jucăriile, pompierii sălăjeni s-au mobilizat și au donat numeroase jucării și jocuri copiilor minunați din cadrul Complexelor de Servicii Sociale din municipiul Zalău și din localitatea Cehu Silvaniei.

Copiii au radiat de fericire când fiecare și-a ales ce i-a plăcut, bucuria din vocile lor fiind de nedescris, o fetiță spunându-ne ce înseamnă pentru ea fericirea: “Să fiu fericită înseamnă să mă joc cu jucăriile împreună cu copiii și să râdem cu toții!”

Se adresează mulțumiri colegilor pentru implicare și pentru toate donațiile! Împreună, au reușit să aducă bucurie și zâmbete pe chipuri inocente de copii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.