Lansare de carte - Felicitări, Plutonier adjutant-șef Cezar Haiura!

Sâmbătă, 30 Martie 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Lansare de carte   Felicitari  Plutonier adjutant sef Cezar Haiura | imaginea 1 Recent, Plutonierul adjutant-șef CEZAR HAIURA, pompier în cadrul Gărzii de Intervenție Siret, a lansat ultimul său volum de poezie, MUȚENIA ARMELOR.

Evenimentul a avut loc la Centrul de Tineret Siret, în prezența unor personalități importante din breaslă, precum și a unui public numeros. Cezar Haiura este membru al Societății Scriitorilor Bucovineni și a publicat până în prezent următoarele titluri:

POET DE CONTRABANDĂ - 2016, Editura Agnos, prefață pr. Constantin Necula; IUBIRE ȘI ZBOR - 2018, Editura Agnos, prefață Costel Stancu; MARELE ABSENT - 2021, Editura Agnos, prefață Ștefan Mitroi; MUȚENIA ARMELOR - 2024, Editura Agnos, prefață Adrian Lesenciuc. Felicitări, Cezar, și inspirație pe mai departe!

Lansare de carte   Felicitari  Plutonier adjutant sef Cezar Haiura | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.