Prezenți la acțiunea ecologică „Lunii Plantării Arborilor”

Luni, 25 Martie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Prezenti la actiunea ecologica  Lunii Plantarii Arborilor | imaginea 1 Joi, 21 martie a.c., pompierii teleormăneni au avut onoarea de a participa la deschiderea oficială a manifestărilor dedicate „Lunii Plantării Arborilor”, la invitația Direcției Silvice Teleorman.

Cu această ocazie, s-a reafirmat sprijinul ferm al pompierilor militari pentru toate inițiativele de împădurire din județ. Aceștia s-au implicat întotdeauna în astfel de acțiuni benefice, atât pentru mediu, cât și pentru comunitate.

Evenimentul a inclus și o sesiune de plantare de puieți, la care au participat alături de ceilalți invitați. Organizarea impecabilă a acestei activități de către silvicultorii din Teleorman merită toate felicitările!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.